2e Aftershopping concert | vrijdag 29 juni 2018 | Winkelcentrum Heyhoef

Ook nieuwe wijken laten we graag kennismaken met onze vereniging en onze muziek. Daarom hebben we naast de eerste editie van ons Aftershopping concert ook een tweede. Deze vindt plaats in één van de grootste wijken, namelijk de Heyhoef. Als we de muziek onder de knie hebben, laten we graag heel Tilburg genieten!

Harmonieën en fanfares laten meestal van zich horen in de beslotenheid van een schouwburg of een concertzaal. In 2006 werd door Orpheus het idee gelanceerd om ter afsluiting van het repetitieseizoen voor de verandering eens een openbaar en gratis toegankelijk concert te geven in de open lucht. Dit initiatief sloeg zo goed aan, dat al snel besloten werd om er een jaarlijkse traditie van te maken. Inmiddels vindt het Aftershoppingconcert al ruim tien jaar plaats. En ook dit jaar trakteert Orpheus het Tilburgse publiek op mooie muziek in winkelcentrum De Heyhoef. Ga daarom lekker shoppen, neem een drankje op het terras en kom op vrijdagavond (koopavond)  7 juli vanaf 20:00 luisteren. Wij zijn er!

Mocht je een instrument bespelen wat past binnen de bezetting van een harmonieorkest, dan is dit de uitgelezen kans om eens kennis te maken met het orkest. Spreek ons gerust aan en we verstrekken je graag meer infomatie.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging Heyhoef.