Aftershopping concert | donderdag 20 juni 2019 |

Nee. We marcheren al heel lang niet meer. We hebben geen bonte pakjes met pailletten, geen dikke hoed met een pluim en ook geen majorettes of drumband. We spelen binnen. Veilig en droog. In mooie zalen verzorgen we hoogwaardige concerten. Best jammer eigenlijk. Levende muziek in de stad is en blijft mooi. En daar hebben we over nagedacht. Iets wat u niet mag missen!

Traditie

Ja, we hebben wel een buitenoptreden. dat doen we al meer dan 10 jaar lang en noemen we ons “Aftershopping concert”. U bent net uit gewinkeld en hoort vrolijke klanken in de binnenstad. Niet via een speaker of straatmuzikant, maar door een geheel orkest.

Harmonieën en fanfares laten meestal van zich horen in de beslotenheid van een schouwburg of een concertzaal. In 2006 werd door de Tilburgse Koninklijke Harmonie Orpheus het idee gelanceerd om ter afsluiting van het repetitieseizoen voor de verandering eens een openbaar en gratis toegankelijk concert te geven in de open lucht. Dit initiatief sloeg zo goed aan, dat al snel besloten werd om er een jaarlijkse traditie van te maken. Inmiddels vindt het Aftershoppingconcert al ruim tien jaar plaats. En ook dit jaar trakteert Orpheus het Tilburgse publiek op mooie muziek. Ga daarom lekker shoppen, neem een drankje op het terras en kom vanaf 20:00 luisteren op het Pieter Vreedeplein te Tilburg. Wij zijn er!