Meet & Greet! | woensdag 4 september 2019 | Wijkcentrum De Baselaer

Beste muzikant(e)!

Enorm leuk dat je even de moeite neemt om onze website te bekijken! De Koninklijke Harmonie Orpheus is al meer dan 150 jaar een begrip in Tilburg en dat willen we graag zo houden. Om op hoog niveau muziek te kunnen blijven maken zijn we altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe muzikanten. Naast gezamenlijk muziek maken kent onze vereniging ook de nodige gezelligheid!

Wie we zijn

Koninklijke Harmonie Orpheus is opgericht in 1864. Het muzikale niveau staat hoog in het vaandel. Daarom zoekt Orpheus steeds nieuwe muzikale uitdagingen. We bieden je de kans om je eigen muzikale grenzen te verkennen. Maar ook de uitdaging om met z’n allen een hechte én gezellige club te vormen. We repeteren wekelijks op woensdagavond onder leiding van de inspirerende dirigent Hardy Mertens. Naast hard werken tijdens de repetitie is er altijd gelegenheid voor een gezellig gesprek en een drankje aan de bar. Onze vereniging is laagdrempelig, waar ieder zijn weg snel kan kunnen vinden.

Wat we doen

Jaarlijks geven we 6 tot 8 concerten. Zo verzorgen we een Nieuwjaarsconcert en een Aftershoppingsconcert in de binnenstad van Tilburg. Daarnaast onderneemt Orpheus ook regelmatig een concertreis naar het buitenland en nemen we, vaak met succes, deel aan concertconcoursen. En ook zoeken we een muzikale uitdaging in cross-overs zoals een concert met een metalband of flamengo. Kortom, genoeg uitdagingen!

Wordt woensdagavond jouw Orpheusavond?

Is jouw instrument te lang niet uit zijn koffer geweest? En ben je op zoek naar een leuke muzikale uitdaging? Of zoek je een goed harmonieorkest waar gezelligheid ook in het vaandel staat? Dan bij je bij Orpheus aan het juiste adres

Meet & Greet

We nodigen je van harte uit om eens geheel vrijblijvend kennis te komen maken. Dat kan op onze Meet & Greet die op woensdag 4 september plaats vindt. We bieden je de gelegenheid mee te spelen en aansluitend aan de repetitie organiseren we een gezellige pubquiz! Ook kunnen je voorafgaand de bladmuziek mailen, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Tot binnenkort!

  • Meet & Greet met Orpheus
  • Woensdag 4 september 2019, aanvang 20:15;
  • Locatie: Wijkcentrum de Baselaer, Hoefstraat 175 t Tilburg;
  • Aanmelden via pr@khorpheus.nl of bel met onze secretaris Amber Riel via 06 – 28 23 99 21.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren