Nieuwjaarsconcert | zondag 14 januari 2018 | Wijkcentrum De Baselaer

Het is van oudsher een traditie dat Koninklijke Harmonie Orpheus het muzikale jaar opent met een nieuwjaarsconcert. De vereniging doet dat meestal in samenwerking met een ander orkest of een andere vereniging. Daarbij kiezen we altijd voor een Tilburgse inbreng, want onze stad heeft veel te bieden op het gebied van muziek.

Sinds een jaar zijn we thuis in Wijkcentrum De Baselaer. Naast ons orkest repeteert hier ook het Gemengd Koor “Resurrexit”. Dit nieuwjaarsconcert is dan ook een mooie gelegenheid om met hen samen een sfeervol concert te geven. Voor u én voor ons een mooie aftrap van het nieuwe jaar!

Gemengd Koor “Resurrexit”

Resurrexit is een seniorenkoor en bestaat reeds meer dan 45 jaar en wordt geleid door dirigent Wil van Leijsen en op piano begeleid door Cia de Backer-van Venrooij.  Resurrexit heeft een gevarieerd repertoire en is te vinden op de Tilburgse podia, in zorgcentra en luistert nog diensten op t.b.v. enkele parochies in Tilburg. Het repertoire bestaat uit liturgische gezangen en een uitgebreide selectie liederen van Brabantse en Nederlandse bodem, lichte klassieke muziek en bekende, populaire liederen.

Nadere gegevens
  • Locatie: Wijkcentrum De Baselaer, Hoefstraat 175, Tilburg
  • Aanvang: 14:00uur
  • Entreeprijs: vrije gift