Lid worden

Lid worden

Houd je van een uitdaging? Dan is Orpheus voor jou het juiste orkest. Orpheus biedt je de muzikale uitdaging om je eigen muzikale grenzen te verkennen, maar ook de uitdaging om met z’n allen een hechte club te vormen, die ervoor gaat om op muzikaal vlak zo goed mogelijk te presteren.

We vergeten echter nooit, dat we op de eerste plaats voor ons plezier muziek maken. Naast hard werken tijdens de repetitie, is er in de pauze en na de repetitie altijd gelegenheid voor een gezellig gesprek en een drankje aan de bar. De vereniging is een gemêleerd gezelschap, waarin ieder zijn weg snel zal kunnen vinden. Daarnaast is de gemiddelde leeftijd van Orpheus relatief laag te noemen.

Wat bieden we jou?

Uiteraard geven we je als muzikant de gelegenheid om gedurende een viertal repetities vrijblijvend kennis te maken met ons orkest. Mocht je na deze periode besluiten te blijven, dan bieden we je graag een lidmaatschap aan. De kosten van dit lidmaatschap bedragen € 180,- op jaarbasis. Voor studenten hebben we een gereduceerd tarief in overleg.

Je kunt vervolgens een muzikaal uitdagende maar ook gezellige tijd tegemoet zien. Op jaarbasis geven we 6 tot 8 concerten. Daarnaast onderneemt Orpheus tweejaarlijks een concertreis naar het buitenland. Zo hebben we reizen gemaakt naar o.a. Italië, Duitsland en Frankrijk. Bovendien organiseren we ook diverse leuke activiteiten waarbij muziek maken niet centraal staat, zoals een jaarlijkse feestavond, en activiteiten waarbij we een samenwerking met de wijk aangaan.

Maak met ons samen muziek!

Heb jij interesse om lid te worden van het orkest, bezoek dan eens – geheel vrijblijvend  –  een repetitie van Orpheus. je bent dan zelf in de gelegenheid om kennis te maken met het orkest. De repetities van de Koninklijke Harmonie Orpheus vinden elke woensdagavond plaats van 20:15uur tot 22:30uur Wijkcentrum De Baselaer, Hoefstraat 175 in Tilburg. Onze repetitielocatie is eveneens makkelijk per openbaar vervoer te bereiken.

Contact

We vinden het fijn als je voorafgaand aan je bezoek even contact met ons opneemt. Zo kunnen we je op een prettige manier ontvangen.  Interesse?  Neem via onderstaande gegevens contact op met onze secretaris Ice Poelstra.

logo.groot.KHOPer mail naar secretaris@khorpheus.nl

logo.groot.KHOBel met onze secretaris Amber Riel via +31 (0)6 – 28 23 99 21

Alles nog eens rustig nalezen?

logo.groot.KHOBekijk HIER onze folder die je meer informatie geeft over onze vereniging, contact en een lidmaatschap. We rekenen ook op jouw talent!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren