Spreken is zilver,
blazen is goud!

AFTER SHOPPING IN 'T NIEUW

leuke concerten én locaties

PR-Commissie | 19 juli 2022

Volgens traditie vonden deze week weer onze “Aftershopping concerten” plaats ter afsluiting voor de zomerstop. Alhoewel de concerten ooit zijn begonnen in de binnenstad ‘after’ het ‘shoppen’, vonden ze dit jaar plaats op twee nieuwe en bijzondere locaties.

GIARDINO D’ITALIA

De eerste editie, de woensdagavond, vond plaats in de binnentuin van pizzeria Giardino d’Italia, in de Reeshof. De binnentuin was een prachtige locatie om een concert te geven, tussen de bloemen en de olijfbomen. Veel mensen konden de weg naar deze verborgen tuin prima vinden, want er was een groot publiek aanwezig. Het publiek, de temperatuur en de muziek waren een perfect recept voor een zwoel zomeravondsfeertje!

Het programma was erg gevarieerd; van filmmuziek van Nina Rota, tot ‘Egerländer-hoempapa’ en van alles daartussen. Ook na het concert was het nog lang gezellig, inclusief een dorstlesser, Italiaanse hapjes en pizzapuntjes!

SPOORPARK TILBURG

Ook de tweede editie, de donderdagavond, was geen traditionele aftershopping-locatie. Waar we voorheen plaatsnamen op het Pieter Vreedeplein, was er nu een podium gebouwd bij het T-huis in het Spoorpark. Voor de ene muzikant bekend terrein, de ander was er nog nooit geweest. Zo kom je nog eens op verrassende plekken (het lijkt wel een Verrassende Ontmoeting…).

Ook hier was veel publiek aanwezig en schoven tijdens het concert nog meer mensen aan. We werden omringd door mensen op stoeltjes, kleedjes en toevallige voorbijgangers. Het publiek zat letterlijk aan alle kanten! Met de zon op ons gezicht bliezen we de avond in en daarmee ook het seizoen uit! Na het concert werd ook hier nog lang na geborreld.

De concerten waren een mooi samenzijn. Wij gaan genieten van een welverdiende vakantie, en zien jullie graag terug na de zomer!

Aftershopping concert Spoorpark Tilburg op 14 juli 2022 – foto: Wouter Riel