Spreken is zilver,
blazen is goud!

Toe aan een muzikale uitdaging?

maak vrijblijvend kennis!

Toe aan een muzikale uitdaging?

Dan is Orpheus voor jou het juiste orkest. Orpheus biedt je de muzikale uitdaging om je eigen muzikale grenzen te verkennen, maar ook de uitdaging om met z’n allen een hechte club te vormen, die ervoor gaat om op muzikaal vlak zo goed mogelijk te presteren. We vergeten echter nooit, dat we op de eerste plaats voor ons plezier muziek maken. Naast hard werken tijdens de repetitie, is er in de pauze en na de repetitie altijd gelegenheid voor een gezellig gesprek en een drankje aan de bar.

De vereniging is een gemêleerd gezelschap, waarin ieder zijn weg snel zal kunnen vinden. Daarnaast is de gemiddelde leeftijd van Orpheus relatief laag te noemen. Dat houdt ons na ruim 150 jaar nog steeds jong!

Wat bieden we jou?

Uiteraard geven we je als muzikant de gelegenheid om gedurende een aantal repetities vrijblijvend kennis te maken met ons orkest. Mocht je na deze periode besluiten te blijven, dan bieden we je graag een lidmaatschap aan. Je kunt vervolgens een muzikaal uitdagende maar ook gezellige tijd tegemoet zien. Op jaarbasis geven we 6 tot 8 concerten. Daarnaast onderneemt Orpheus tweejaarlijks een concertreis naar het buitenland.

Bovendien organiseren we ook diverse leuke activiteiten waarbij muziek maken niet centraal staat, zoals een jaarlijkse feestavond, en activiteiten waarbij we een samenwerking met de wijk aangaan.

Maak met ons samen muziek!

Heb jij interesse om lid te worden van het orkest, bezoek dan eens – geheel vrijblijvend  –  een repetitie van Orpheus. je bent dan zelf in de gelegenheid om kennis te maken met het orkest en de leden.

De repetities van de Koninklijke Harmonie Orpheus vinden elke woensdagavond plaats van 20:15uur tot 22:30uur in Wijkcentrum De Baselaer, Hoefstraat 175 in Tilburg.

 

Contributie

Natuurlijk zijn we heel blij als jij bij onze vereniging een lidmaatschap aanvaardt. Daarmee ga je ook contributie betalen. Deze bedraagt op jaarbasis € 180,- en kun je per jaar of per maand betalen. Voor studenten hanteren we een gereduceerd tarief.

Met dit geld bekostigen we de huisvesting, de directiekosten, pr-kosten etc. Zet ook jouw munt om in klinkende muziek!

Mail of bel ons!

We vinden het fijn als je voorafgaand aan je bezoek even contact met ons opneemt. En je ons daarbij even informeert over je muzikale ervaring. Zo kunnen we je op een prettige manier ontvangen.

Je kunt natuurlijk ook bij de eerste kennismaking je instrument meenemen en aanschuiven bij het orkest. Graag mailen we je voorafgaand de bladmuziek zodat je al een eerste indruk krijgt.

Interesse?  Neem via het formulier contact op met onze secretaris Amber Riel.

 

Een beller is sneller!

Je kunt Amber ook bereiken via telefoonnummer  +31 (0)6 – 28 23 99 21. Geen gehoor? Spreek gerust een bericht in en je wordt teruggebeld!