Spreken is zilver,
blazen is goud!

MAAK KENNIS

ontmoet ons vrijblijvend

TOE AAN EEN MUZIKALE UITDAGING?

Dan is Orpheus voor jou het juiste orkest. Orpheus biedt je de muzikale uitdaging om je eigen muzikale grenzen te verkennen, maar ook de uitdaging om met z’n allen een hechte club te vormen, die ervoor gaat om op muzikaal vlak zo goed mogelijk te presteren. We vergeten echter nooit, dat we op de eerste plaats voor ons plezier muziek maken. Naast hard werken tijdens de repetitie, is er in de pauze en na de repetitie altijd gelegenheid voor een gezellig gesprek en een drankje aan de bar.

De vereniging is een gemêleerd gezelschap, waarin ieder zijn weg snel zal kunnen vinden. Daarnaast is de gemiddelde leeftijd van Orpheus relatief laag te noemen. Dat houdt ons na ruim 150 jaar nog steeds jong!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS!

Uiteraard geven we jou de gelegenheid om gedurende een aantal repetities te voelen of dit orkest de uitdaging en een fijne plek is die jij zoekt. Mocht je daarna besluiten te blijven, dan bieden we je graag een lidmaatschap aan. Je kunt vervolgens een muzikaal uitdagende maar ook gezellige tijd tegemoet zien. Op jaarbasis geven we 6 tot 8 concerten. Daarnaast onderneemt Orpheus tweejaarlijks een concertreis naar het buitenland.

Bovendien organiseren we ook diverse leuke activiteiten waarbij muziek maken niet centraal staat, zoals een jaarlijkse feestavond, en activiteiten waarbij we een samenwerking met de wijk aangaan.

VUL JIJ ONS AAN?

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar goede muzikanten. Mensen die muzikale ambitie hebben, maar ook kunnen genieten van de nodige gezelligheid.

Op dit moment hebben we vacatures voor nagenoeg alle instrumenten, dus er staat altijd wel eens stoel voor je klaar.

Je bent van harte welkom!

INTERESSE?

Heb jij interesse om lid te worden van het orkest, bezoek dan eens geheel vrijblijvend  een repetitie. Je bent dan zelf in de gelegenheid om kennis te maken met het orkest en de leden.

Onze repetities vinden elke woensdagavond plaats van 20:15uur tot 22:00uur in Wijkcentrum De Baselaer, Hoefstraat 175 in Tilburg. Na afloop van de repetitie is er nog een gezellig samenzijn.

WE ONTVANGEN JE GRAAG!

We vinden het fijn als je voorafgaand aan je bezoek even contact met ons opneemt. En je ons daarbij even informeert over je muzikale ervaring. Zo kunnen we je op een prettige manier ontvangen.

Je kunt natuurlijk ook bij de eerste kennismaking je instrument meenemen en aanschuiven bij het orkest. Graag mailen we je voorafgaand de bladmuziek zodat je al een eerste indruk krijgt.

CONTRIBUTIE

Natuurlijk zijn we heel blij als jij bij onze vereniging een lidmaatschap aanvaardt. Daarmee ga je ook contributie betalen.

Met dit geld bekostigen we de huisvesting, de directiekosten, pr-kosten etc.

Zet ook jouw munt om in klinkende muziek!

De contributie die je op jaarbasis betaalt is voor:

studenten: € 108,-  (€ 9,- per maand)
niet-studenten: € 216,-  (€ 18,- per maand)
of eenmalig per jaar € 198,-

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

CONTACT