Spreken is zilver,
blazen is goud!

Zien we jou op 7 september?

Wij zoeken jou!

Een nieuw verenigingsseizoen staat voor de deur en wij zijn op zoek naar goede muzikanten. Graag stellen we ons aan jou voor en nodigen we je uit voor een geheel vrijblijvende kennismakingsrepetitie.

Koninklijke Harmonie Orpheus is al 150 jaar een begrip in Tilburg. Bij Orpheus wordt op hoog niveau muziek gemaakt en tegelijkertijd zijn wij een laagdrempelige en sociale vereniging. We repeteren wekelijks op woensdagavond onder leiding van de inspirerende dirigent Hardy Mertens waarna we graag tijdens de zogenaamde “derde helft” nog wat bijkletsen aan de bar.

Nieuwsgierig naar wat Orpheus jou te bieden heeft? Net in Tilburg komen wonen en op zoek naar een leuke muzikale uitdaging? Kom dan gezellig meespelen tijdens onze repetitie en leer de leden van Orpheus kennen tijdens de aansluitende borrel aan de bar. Onze repetities vinden plaats op woensdagavond vanaf 20.15 uur in LOFT, Ringbaan 8-17 in Tilburg .

Meld je aan!

Wil jij je optimaal voorbereiden en al muziekpartijen ontvangen van de werken die we repeteren? Of je gewoon aanmelden? Stuur een mailtje naar secretaris@khorpheus.nl!

We zien én horen je graag!

 

Orpheus_flyer_A5_LR (1)_Page_1