Spreken is zilver,
blazen is goud!

Onze ledenvergadering…was top!

Woensdagavond 28 januari was het weer tijd voor onze jaarlijkse ledenvergadering. 85% van de leden kwam opdagen, wat aantoont hoe betrokken iedereen is bij onze club!

Onze secretaris Ice Poelstra en onze penningmeester Sinne Pulles stelden zich beide herkiesbaar. Wij zijn daar allemaal erg blij mee en hierbij maar eens een extra bedankje voor alles wat jullie (bijna vanzelfsprekend en samen met de andere leden van het bestuur) voor Orpheus doen. Daarnaast werd ook Hans Boon in het zonnetje gezet. Hij werd benoemd tot lid van het jaar en draagt nu een jaar lang de titel van “Mister Orpheo”, als dank voor zijn inzet m.b.t. de digitalisering van de muziekbibliotheek.

Eind 2015 zullen we Kunstbalie (onze repetitielocatie) moeten verlaten en daarop vooruitlopend zijn we al hard op zoek naar een nieuwe repetitielocatie. De ledenvergadering vond plaats bij De Boemel in de Spoorzone, één van de mogelijke nieuwe locaties, waar iedereen zich duidelijk op zijn gemak voelde. Er komt echter veel bij kijken; denk aan vergunningen, opslag slagwerk, gezellige bar, bereikbaarheid enz… Wordt vervolgd!

Daarnaast hebben we gebrainstormd over ledenwerving. We zijn nog op zoek naar enthousiaste leden op fagot, hobo, klarinet, slagwerk en bas, maar ook andere leden zijn van harte welkom! Mocht je interesse hebben of mocht je iemand kennen die mogelijk interesse heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Zelf zullen we Orpheus op een ludieke manier promoten tijdens bijvoorbeeld de Meimarkt, het Aftershoppingconcert en de TOP-week!

Na afloop proostten we op de mooie concerten en andere activiteiten die komend jaar op het programma staan. We hebben er zin in!!