Spreken is zilver,
blazen is goud!

AFTERSHOPPING CONCERT SPOORPARK

14 juli 2022 | Spoorpark Tilburg

Afsluiting van een mooi seizoen

De temperatuur gaat omhoog en de avonden worden langer. De zomer staat voor de deur. Dat betekent ook dat de Orpheus zomerstop eraan komt, maar niet voordat we het seizoen gezamenlijk hebben afgesloten. Deze afsluiting betekent veel. Het laatste half jaar stond in het teken van een wederopstanding. De coronapandemie lijkt voor nu afgesloten en het verenigingsleven mocht weer van start gaan. Het voelt inmiddels of we nooit weg zijn geweest en dat laten we graag horen, aan U!

Een concert in een nieuw jasje

We gaan de zomerstop inluiden door middel van onze gebruikelijke Aftershopping concerten, maar dit jaar in een nieuw jasje. Het wordt een tweedelig concert waarbij u op woensdag 13 juli en donderdag 14 juli kunt genieten van diverse werken. De eerste avond, woensdag 13 juli, zal Orpheus te gast zijn bij Giardino d’Italia in de Reeshof. Onder het genot van een hapje en/of drankje kunt u in de mooie omgeving van het restaurant plaatsnemen. We starten om 20:00 uur met een licht programma onder leiding van onze dirigent Hardy Mertens.

Bij de ondergaande zon

Na het winkelen op de donderdagavond van 14 juli in het centrum hoeft u ook niet meteen naar huis maar kunt u nagenieten met meer warme klanken van ons orkest. Waar u ons wellicht gewend bent op het Pieter Vreedeplein, zullen we ons dit jaar vestigen in het Spoorpark. Hier willen we ons, tezamen met u, bij het ondergaan van de zon amuseren met lichte werken als Libertango en Nino Rota. We zitten ook deze avond om 20:00 uur voor u klaar. Hier gaan we een hopelijk zwoele zomer inluiden.

wanneer

donderdag 14 juli 2022
aanvang 20:00

waar

Spoorpark (nabij het T-huis)
Spoorpark 12, 5038 LS Tilburg

entree

het concert is GRATIS toegankelijk