Spreken is zilver,
blazen is goud!

ZOMERAVOND CONCERT REESHOF

5 juli 2023 | Giardino d'Italia

Afsluiting van een mooi seizoen

De temperatuur gaat omhoog en de avonden worden langer. De zomer staat voor de deur. Dat betekent ook dat de Orpheus zomerstop eraan komt, maar niet voordat we het seizoen gezamenlijk én muzikaal hebben afgesloten.

Een concert in een nieuw jasje

We gaan de zomerstop inluiden door middel van onze gebruikelijke Zomeravondconcerten, maar dit jaar in een nieuw jasje. Het wordt een tweedelig concert waarbij u op woensdag 5 juli en donderdag 6 juli kunt genieten van diverse werken. De eerste avond, woensdag 5 juli, zal Orpheus te gast zijn bij Giardino d’Italia in de Reeshof. Onder het genot van een hapje en/of drankje kunt u in de mooie omgeving van het restaurant plaatsnemen. We starten om 20:00 uur met een licht programma onder leiding van onze dirigent Hardy Mertens.

Bij de ondergaande zon

Na het winkelen op de donderdagavond van 6 juli in het centrum hoeft u ook niet meteen naar huis maar kunt u nagenieten met meer warme klanken van ons orkest. Waar u ons wellicht gewend bent op het Pieter Vreedeplein, zullen we ons dit jaar vestigen in het Spoorpark. Hier willen we ons, tezamen met u, bij het ondergaan van de zon amuseren met goed in het gehoor liggende muziekwerken. We zitten ook deze avond om 20:00 uur voor u klaar. Hier gaan we een hopelijk zwoele zomer inluiden.

wanneer

woensdag 5 juli 2023
aanvang 20:00

waar

Giardino d’Italia
Huibevendreef 22, 5043 EW Tilburg

entree

het concert is GRATIS toegankelijk