Spreken is zilver,
blazen is goud!

NIEUWJAARSCONCERT

15 januari 2023 | Wijkcentrum Heyhoef

Op zondagmiddag 15 januari 2023 geeft Koninklijke Harmonie Orpheus in wijkcentrum Heyhoef haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. De afgelopen edities op de eigen repetitielocatie bleken telkens een groot succes te zijn en daarom trakteert Orpheus haar luisteraars wederom op een mooi concert vol muzikale afwisseling, ditmaal voor het eerst in de Reeshof!

EEN MUZIKALE WERELDREIS

Onder leiding van dirigent Hardy Mertens presenteert het orkest een veelzijdig programma. Orpheus neemt u mee op een muzikale wereldreis: we varen over de Mississippi, maar bezoeken ook de Kaukasus, Korea, Parijs en Noorwegen.

Met gastdirigent en componist Stefan Marti spelen we een vrolijke compositie van zijn hand voor soloklarinet en orkest. We komen tenslotte weer veilig thuis van onze reis met de Tilburgse klassieker ‘Drink Schrobbelèr! Kortom, een afwisselend programma met ‘voor elk wat wils’.

RIVER AA BIGBAND

Als gast verwelkomen we na de pauze de uit Veghel afkomstige The  River Aa Bigband. Deze bigband werd opgericht in 2000 en kent een breed en gevarieerd, maar altijd jazz-georiënteerd programma. De band heeft in haar bestaan vele succes gekend. Zo mag The River Aa Band zich vanaf 2011 rekenen tot de vaste line-up van het internationaal gerenommeerde festival Jazz by the Sea in Domburg.

De band staat onder leiding van klarinettist/saxofonist Theo Gerris en zal u deze middag trakteren op een spetterend optreden.

Aansluitend nodigen we u uit om het glas te heffen op het nieuwe jaar!

WANNEER

Zondag 15 januari 2023

aanvang: 14:00

WAAR

Wijkcenrtum Heyhoef
Kerkenboschplaats 2
5043 RX  TILBURG

ENTREE

kinderen: gratis!

volwassenen: vrije gift