Spreken is zilver,
blazen is goud!

bespeel jij een instrument?

Bezoek dan onze muzikale Sfeerproeverij. Stel je bent net geland in Tilburg, komt hier studeren, overweegt je instrument weer op te pakken of zoekt een nieuwe uitdaging, dan ontmoeten we je graag. Kom een avond meespelen met ons harmonieorkest, je bent van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Op woensdag 11 oktober organiseert Koninklijke Harmonie Orpheus een open repetitieavond in ons thuishonk Wijkcentrum de Baselaer. Op deze avond kan je aanschuiven om mee te spelen met onze harmonie. De repetitie is van 20.15-22.00 met aansluitend de gelegenheid om een borreltje mee te doen. Zo kun je de sfeer proeven en delen in ons warme en fijne verenigingsgevoel. Aanschuiven is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Koninklijke Harmonie Orpheus

Wij zijn een harmonieorkest uit Tilburg. Ons orkest werd opgericht in 1864 en is daarmee één van de oudste verenigingen van onze stad. We bestaan al meer dan 150 jaar, maar zijn springlevend en voelen ons jong.

We ontmoeten elkaar wekelijks op woensdagavond, waar we serieus repeteren aan een veelzijdig repertoire. Jaarlijks geven we 6 tot 8 concerten. Ook nemen we geregeld deel aan Concertconcoursen en maken we reizen naar het buitenland. We streven naar een hoog niveau, maar bieden ook veel gezelligheid. We zijn een vereniging waarin ieder zijn of haar weg kan vinden.

wanneer

woensdag 11 oktober 2023
aanvang 20:15

waar

Wijkcentrum De Baselaer
Hoefstraat 175,  Tilburg

entree

vrije inloop!