Spreken is zilver,
blazen is goud!

Rivasono ondersteunt Orpheus

Medio 2015 bereikte ons het bericht dat de huidige repetitielocatie Kunstbalie per 1 januari 2016 gesloten zou worden. In samenwerking met Art-Fact, ContourdeTwern en de gemeente Tilburg onderzoeken we de mogelijkheden om Orpheus permanent te kunnen huisvesten in MFA De Baselaer, gelegen aan de Hoefstraat in Tilburg.

Op 18 januari 2016 gaf de gemeente Tilburg, mede op basis van het door Orpheus geschreven huisvestingsplan, een budget vrij om onderzoek te verrichten naar de akoestische aanpassingen om zo MFA De Baselaer geschikt te kunnen maken als repetitieruimte. Inmiddels zijn de onderzoeken afgerond en hebben we inzicht in de akoestiek en de maatregelen om deze te verbeteren.

Dankzij de inzet van Rivasono hebben we de akoestische aanpassingen zo optimaal mogelijk weten te vertalen. Daarbij is de deskundigheid van directeur Frank Imholz van grote betekenis geweest. Door deze uiterst prettige samenwerking kunnen we hopelijk op korte termijn een fantastische repetitieruimte in gebruik nemen. Bovendien is Rivasono bereid om een gedeelte van de kosten te sponsoren. Een mooie samenwerking!
rivasono-logo320x51Het bestuur richt zich nu op de het aanvragen van diverse subsidies om de akoestische aanpassingen uit te kunnen voeren. We hopen medio november/december ons definitief te kunnen gaan huisvesten in MFA De Baselaer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren