Spreken is zilver,
blazen is goud!

SPONSOR ONS ORKEST!

draag bij aan ons bestaan

SPONSORT U ONS OOK?

Naast de bijdrage van de “Vrienden van Orpheus” is een bijdrage uit het bedrijfsleven eveneens van harte welkom. Een aantal Tilburgse bedrijven draagt ons een warm hart toe. Hun bijdrage bestaat voornamelijk uit ondersteuning in de vorm van een samenwerking en het beschikbaar stellen van financiële middelen. Dat levert een resultaat op waar we beiden trots op zijn!

WE GEVEN GRAAG IETS TERUG!

Wij nodigen het bedrijfsleven van harte uit een bijdrage aan Orpheus te leveren. Dat kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld in natura of in de vorm van een samenwerking. Beide vormen van sponsoring stellen wij, als één van de oudste verenigingen van Tilburg, zeer op prijs. U draagt dan bij aan het voortbestaan van een uniek stukje Tilburgse cultuur. En uiteraard doen we graag iets terug!

Mocht u onze vereniging willen sponsoren, dan geven wij graag datgene terug waar we goed in zijn: muziek! In overleg bekijken we wat passend en wenselijk is. Dit kan betekenen dat het gehele orkest een bijdrage levert aan uw activiteit, maar dat kan ook in de vorm van een kleiner ensemble zijn. Graag bespreken we de mogelijkheden met u!

ONDERSTAANDE SPONSOREN GINGEN U VOOR

onderstaande instanties zorgen voor ons

EEN WELKOM AAN ONZE NIEUWE SPONSOR SCHROBBELÈR

WELKOM AAN SCHROBBELÈR!

In 2020 hebben we onze nieuwe sponsor “Schrobbelèr” mogen verwelkomen. Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70, in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger. Zoals de vrienden van Jan ooit kennis maakten met zijn smaak, warmte en vriendschap, laat Schrobbelèr je nu hetzelfde proeven.

Tijdens ons nieuwjaarsconcertconcert hebben we een muzikale ode gebracht aan onze nieuwe sponsor middels het bekende lied dat veelal tijdens carnaval gezongen wordt. Mede dankzij het entertainment van onze bassist Theo de Beer hebben we het aanwezige publiek zover weten te krijgen om dit lied, op de melodie van “Griechischer Wein” van Udo Jurgens, mee te laten zingen.

Daarbij ontpopte Theo zich als een ware artiest die met zijn humor, uitstraling én zang het publiek al snel op de hand kreeg. Deze muzikale Schrobbelèr mag zeker geproefd en beluisterd worden, en is een mooi voorbeeld dat wij graag iets muzikaals terug geven! 

WORDT U ONZE NIEUWE SPONSOR?

Overweegt u sponsor te worden van onze vereniging? Daar maakt u ons zeer blij mee.
Uw bijdrage zorgt namelijk voor het voortbestaan van onze vereniging.

Ziet uw bedrijf ook mogelijkheden en wenst u een nadere kennismaking? Neem contact met ons op via onderstaand  contactformulier, zodat we kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken!

meld u aan via onderstaand formulier!

AANMELDING SPONSORSCHAP

CONTACT