Spreken is zilver,
blazen is goud!

Sponsorkliks!

klik en sponsor ons gratis!

Wat is sponsorkliks?

Vanaf nu is het mogelijk voor iedereen die Orpheus een warm hart toedraagt mogelijk om ons geheel GRATIS te sponsoren! Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons orkest, zonder dat het jou een cent extra kost!

Geheel gratis!

Wil je Orpheus ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Orpheus. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Orpheus een warm hart toedragen! Ga rustig shoppen én maak ons blij!

Eten, witgoed of een reisje? Het kan allemaal. Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Orpheus ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels, als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en Mediamarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Orpheus. Er zijn maar liefst 300 verschillende winkels die meedoen!

veilig en anoniem

Noch SponsorKliks, noch Orpheus weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Orpheus is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Orpheus dus niets op.

klik op het logo en bestel!