Spreken is zilver,
blazen is goud!

SPONSORKLIKS!

sponsor ons gratis!

WAT IS SPONSORKLIKS?

Vanaf nu is het voor iedereen die Orpheus een warm hart toedraagt mogelijk om ons kosteloos te sponsoren! Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons orkest, zonder dat het jou een cent extra kost!

HOE WERKT HET?

Wil je de clubkas van Orpheus spekken ? Ga voordat je iets online koopt, eerst naar de SponsorKlikspagina van Orpheus. Als je via de SponsorKlikspagina bestelt, gaat een deel van jouw aankoopbedrag rechtstreeks naar de clubkas van Orpheus. Misschien doet de webwinkel van jouw keuze wel mee! Je dagelijkse boodschappen bij de supermarkt om de hoek, die ene nieuwe schemerlamp van die hippe webwinkel, of een weekendje weg?  Je boodschappen of weekendje weg kosten niks extra’s, maar ondertussen heb je wel jouw club gesteund.

Er doen meer dan 300 winkels mee, dus de kans is groot dat jouw webwinkel er ook tussen staat! De volgende keer dat je je pizza besteld via Thuisbezorgd, eerst even langs de SponsorKlikspagina van Orpheus dus. Maar ook die tv bij Mediamarkt, de nieuwe koelkast bij CoolBlue of een kaartje via Greetz…

VEILIG EN ANONIEM

Noch SponsorKliks, noch Orpheus weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Orpheus is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Aangezien SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het van belang dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Orpheus dus niets op.

klik op het logo en bestel!

A