Spreken is zilver,
blazen is goud!

Taart!

Een daar was alle reden toe! Eindelijk was het dan zover, want op 1 februari hebben we gezamenlijk met ContourdeTwern en Art-Fact de samenwerkingsovereenkomst getekend in het kader van onze nieuwe huisvesting in wijkcentrum De Baselaer. Een officieel moment, een mooi moment. En daar hoort taart bij die overigens heerlijk smaakte!

Wijkcentrum De Baselaer aan de Tilburgse Hoefstraat is het nieuwe thuishonk van Koninklijke Harmonie Orpheus. Naast repetities en concerten gaat het 60-koppige orkest zich ook inzetten voor de omliggende wijk. Gisteravond ondertekenden Remi Leunissen (voorzitter Koninklijke Harmonie Orpheus), Gon Mevis (directeur/bestuurder ContourdeTwern) en Lex van Lith (voorzitter Art-fact Tilburg) de bijbehorende samenwerkingsovereenkomst.

Orpheus is erg te spreken over de nieuwe uitvalsbasis. Vanuit De Baselaer kunnen we, naast onze reguliere muzikale activiteiten, ook andere activiteiten ontplooien. Samen met Art-fact en ContourdeTwern oriƫnteren we ons op de mogelijkheden om iets bij te dragen aan de wijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld muzieklessen geven op de nabijgelegen basisscholen, waarbij wij ook voor de instrumenten zorgen. Maar ook voor ons jaarlijkse nieuwjaarsconcert biedt De Baselaer alle faciliteiten. Kortom, een uiterst mooie samenwerking voor vele jaren!

Bewaren

Bewaren

Bewaren