Spreken is zilver,
blazen is goud!

Theo and…the girls!

Maar al te vaak maken we grappige, mooie en bijzondere momenten mee met ons orkest. Daar zijn niet altijd foto’s van, maar deze keer zijn we erin geslaagd om een leuk moment vast te leggen op foto. We present…Theo and the girls!

Wie is Theo?

Theo Gerris is onze concertmeester. Een klarinettist om jaloers op te zijn. Naast zijn culinaire kennis over wijnen en bitterballen speelt Theo ongekend klarinet. Virtuoos, muzikaal, hoog, laag, snel en langzaam. Niets is hem te gek. Dat maakt hem een bijzonder persoon voor Orpheus en een inspirator voor onze klarinetgroep. Bovendien is Theo actief in de artistieke commissie en heeft hij zitting in het bestuur.

And the girls?

Ook daar zijn we bijzonder trots op. Orpheus bestaat voor ongeveer de helft uit vrouwlijke muzikanten. Stuk voor stuk leuke en aardige dames, die hun muzikaal mannetje staan in het orkest. En omdat de dames Theo zo aardig vinden kwam onze dirigent Hardy Mertens op het idee om na afloop van het Lenteconcert in de Posthoornkerk te Amsterdam die liefde maar eens te vereeuwigen. Sta jij ook je muzikale mannetje and also wanna be a Theo girl? Join them!