Spreken is zilver,
blazen is goud!

Na een lange muzikale stilte…zijn we begonnen!

Het duurde lang, som té lang. Het COVID-virus heeft ons gedurende het afgelopen jaar veel beperkingen opgelegd. Geen repetities, gedeeltelijk repeteren in kleine groepen en dan weer een volledige lockdown. Elkaar niet zien, niet horen, geen muziek. Gelukkig wordt onze wereld langzaam maar gestaag beter. We overwinnen de pandemie. En dankzij de heldere berichtgeving van de KNMO kunnen we sinds 9 juni weer repeteren. We zijn dus weer begonnen!

Op dit moment repeteren we nog in twee groepen: hout/slagwerk en koper. Onze artistieke commissie heeft voor beide groepen een repertoire opgebouwd waarmee we onze conditie op kunnen bouwen, en minstens zo belangrijk, op een gezellige manier muziek kunnen maken. En dankzij de welwillende medewerking van de beheerders van onze repetitieruimte, ContourdeTwern, kunnen we veilig repeteren in De Baselaer.

Ter gelegenheid van de eerste repetitie ontving ieder lid een mooi potlood met een tekst: “welkom terug”. Een kleinood, maar het is heel fijn om elkaar weer te zien en samen muziek te maken. En met dit potlood kunnen we aantekeningen maken om onze muziek binnenkort weer te laten klinken zoals men van ons mag verwachten.

En u? Gebruikt u ook gerust een potlood. Daarmee kunt u alvast wat data noteren van concerten die we op dit moment voorbereiden. Want ze gaan er komen, onze concerten. We zien u graag terug! Benieuwd? Neem alvast een kijkje op onze concertagenda, en noteer…voorlopig nog even met potlood, maar binnenkort met pen!