Spreken is zilver,
blazen is goud!

Sponsor ons orkest!

en draag bij aan ons voortbestaan...

Sponsort u ons ook?

Wij nodigen het bedrijfsleven van harte uit een bijdrage aan Orpheus te leveren. Ook ontvangen wij graag ondersteuning in natura of in de vorm van samenwerking.

Beide vormen van sponsoring stellen wij als één van de oudste verenigingen van Tilburg zeer op prijs. U draagt hiermee bij aan het voortbestaan van een uniek stukje Tilburgse cultuur!

Onze sponsors

Naast de bijdrage van personen die ons ondersteunen is een bijdrage uit het bedrijfsleven eveneens van harte welkom. Een aantal Tilburgse bedrijven draagt ons een warm hart toe.

Hun bijdrage bestaat voornamelijk uit ondersteuning in de vorm van een samenwerking. En met resultaat waar we beiden trots op zijn!

ONDERSTAANDE SPONSOREN DRAGEN ORPHEUS EEN WARM HART TOE. SLUIT U ZICH OOK AAN?

Wordt u onze nieuwe sponsor?

Overweegt u sponsor te worden van onze vereniging? Dan maakt u een goede keuze. Uw bijdrage zorgt namelijk voor het voortbestaan van onze vereniging.

Ziet uw bedrijf ook mogelijkheden en wenst u een nadere kennismaking? Neem contact met ons op via het contactformulier, zodat we samen kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Wij doen ook graag iets voor u!

Mocht u onze vereniging willen sponsoeren, dan doen we ook graag iets terug. Met datgene waar we goed in zijn, namelijk muziek! Naast ons orkest bestaan er diverse instrumentale ensembles die op passende wijze een muzikale invulling kunnen geven aan uw verzoek.

Vragen?

Voor vragen of nadere informatie over een sponsorschap van de Koninklijke harmonie Orpheus kunt u contact opnemen met onze voorzitter Remi Leunissen. Deze is te bereiken onder telefoonnummer 06 – 38 30 32 33.

Meld u aan via onderstaand formulier

4 + 3 =