Naast de schenkingen van onze donateurs is een bijdrage vanuit het bedrijfsleven eveneens van harte welkom. Een aantal Tilburgse bedrijven draagt ons een warm hart toe. Hun bijdrage bestaat voornamelijk uit ondersteuning in de vorm van diensten, materiële ondersteuning, en het beschikbaar stellen van financiële middelen. Dat levert een resultaat op waar we beiden trots op zijn!

Sponsort u ons ook?

Wij nodigen het bedrijfsleven van harte uit een bijdrage aan Orpheus te leveren. Dat kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld in natura of een andere vorm van samenwerking die bij uw onderneming past. Beide vormen van sponsoring stellen wij, als één van de oudste verenigingen van Tilburg, zeer op prijs. U draagt dan bij aan het voortbestaan van een uniek stukje Tilburgse cultuur. En uiteraard doen we graag iets terug!

Mocht u onze vereniging willen sponsoren, dan geven wij graag datgene terug waar we goed in zijn: muziek! In overleg bekijken we wat passend en wenselijk is. Dit kan betekenen dat het gehele orkest een bijdrage levert aan uw activiteit, maar dat kan ook in de vorm van een kleiner ensemble zijn. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.