Ben jij toe aan meer muzikale uitdaging? Zoek je een vereniging waar muzikaliteit en gezelligheid centraal staan? Dan zou Orpheus zomaar het juiste orkest voor jou kunnen zijn! We bieden je de ruimte om samen met ons je eigen muzikale grenzen te verkennen. Dat doen we niet alleen, als vijftig individuen, maar samen: luisteren naar- en leren van elkaar is essentieel.

We repeteren serieus, maar hechten ook veel belang aan de gezellige borrel daarna, om samen te ontspannen. Regelmatig worden tijdens deze ‘derde helft’ activiteiten georganiseerd, waardoor je iedereen goed zult leren kennen en snel onderdeel wordt van onze hechte vereniging. We repeteren natuurlijk niet voor niets: elk jaar organiseren we 6 tot 8 concerten. Daarnaast nemen we om de vijf jaar deel aan een concours. In andere jaren wordt regelmatig een buitenlandse concertreis of repetitieweekend georganiseerd. Zo hebben we steeds iets om naar toe te werken en naar uit te kijken!

Maak vrijblijvend kennis!

Elk jaar organiseren we een open repetitie in het najaar, maar ook gedurende de rest van het jaar horen we graag van je als je geïnteresseerd bent in onze vereniging. Uiteraard geven we jou de gelegenheid om gedurende een aantal repetities te ervaren of dit orkest de uitdaging en fijne plek biedt die jij zoekt. Wanneer deze proefperiode goed bevalt, bieden we je graag een lidmaatschap aan! Wordt woensdag ook jouw favoriete avond van de week?

Stuur dan een mail met je naam, instrument, en een indicatie van je ervaring of niveau naar Amber Riel-Wijnhoven via leden@khorpheus.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!