De Koninklijke Harmonie Orpheus is een ambitieuze vereniging. We streven ernaar om mooie concerten te organiseren, zowel binnen als buiten Tilburg. Dit resulteert, zeker in de huidige tijd waarin alle kosten rap stijgen, elk jaar weer in een uitdagende financiƫle puzzel.

Hoewel de contributie en de gemeentelijke subsidie gezamenlijk een aanzienlijk bedrag vertegenwoordigen, zijn deze inkomsten bij lange na niet kostendekkend. Dat is niet vreemd als men bedenkt hoeveel kosten een harmonieorkest heeft: dirigent, zaalhuur, aanschaf en onderhoud instrumentarium, bladmuziek, verzekeringen, en nog veel meer. Orpheus doet dan ook een beroep op mensen die ons orkest een warm hart toedragen.

Steun ons!

Vindt u het belangrijk dat mensen, jong en oud, samen musiceren, en vindt u dat de amateurmuziek in Tilburg op hoog niveau behouden moet blijven? Word dan donateur van Orpheus. Uw financiƫle ondersteuning is hard nodig om onze mooie vereniging te laten voortbestaan. U draagt daarmee bij aan een uniek stukje Tilburgse cultuur dat al bijna 160 jaar garant staat voor amateurmuziek op het hoogste niveau!

Wij verwelkomen zowel eenmalige giften als periodieke donaties. Het is mogelijk om een periodieke gift af te trekken van uw belastbaar inkomen. Om een dergelijke donateursregeling overeen te komen, nodigen we u graag uit om contact op te nemen met onze penningmeester, Ruud Baelemans, via penningmeester@khorpheus.nl.