Wat is SponsorKliks?

Vanaf nu is het voor iedereen die Orpheus een warm hart toedraagt mogelijk om ons kosteloos te sponsoren! Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons orkest, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?

Wil je de bankrekening van Orpheus eenvoudig helpen aan te vullen? Ga voordat je iets online koopt, eerst naar de SponsorKlikspagina van Orpheus. Wanneer je via je smartphone winkelt, is de SponsorKliks App een nog handiger alternatief. Als je via de SponsorKlikspagina of App naar de webwinkel van je keuze gaat en bestelt, gaat een deel van jouw aankoopbedrag rechtstreeks naar de clubkas van Orpheus. Je dagelijkse boodschappen bij de supermarkt om de hoek, die ene nieuwe schemerlamp van die hippe webwinkel, of een weekendje weg? Misschien doet de webwinkel van jouw keuze wel mee! Je boodschappen of hotel kosten niks extra’s, maar intussen heb je wel onze vereniging gesteund.

Er doen meer dan 300 winkels mee, dus de kans is groot dat jouw webwinkel er ook tussen staat! De volgende keer dat je je pizza bestelt via Thuisbezorgd, eerst even langs de SponsorKlikspagina van Orpheus dus. Maar ook bij de nieuwe tv van Mediamarkt, het dierenvoer bij Zooplus, de nieuwe koelkast bij CoolBlue of een kaartje via Greetz. Alle transacties helpen! Help jij ook mee?

Veilig en anoniem

Noch SponsorKliks, noch Orpheus weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Orpheus is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op de SponsorKliks-pagina naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Aangezien SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het van belang dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Orpheus dus niets op.