Op zondagmiddag 14 januari 2024 geeft Koninklijke Harmonie Orpheus Tilburg samen met de River AA Bigband in Wijkcentrum De Baselaer haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Tijdens de jaarwisseling gaat er altijd van alles ‘de lucht in’. Dit inspireerde Koninklijke Harmonie Orpheus tot het muzikale programma van dit nieuwjaarsconcert. Van draken tot Spitfires, straaljagers en superhelden, vlieg met ons mee! Dit doen we natuurlijk weer onder leiding van onze superheld Hardy Mertens.

Na de pauze geeft de uit Veghel afkomstige River Aa Bigband acte de présence. Deze bigband werd opgericht in 2000 en kent een breed en gevarieerd, maar altijd jazz-georiënteerd programma. De band staat onder leiding van klarinettist/saxofonist Theo Gerris en zal u deze middag trakteren op het nodige vuurwerk.

Het concert vindt plaats in Wijkcentrum De Baselaer, Hoefstraat 175 in Tilburg. Aanvang van het concert is 14:00 en de entree bestaat uit een vrije gift. Aansluitend nodigen we u uit om het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsconcert