Orpheus nodigt u uit voor een concert met een vernieuwend muzikaal programma! Bestaande uit vergeten muziek van eigen bodem, een nog niet eerder in Nederland uitgevoerd werk uit het verre Japan en een nieuwe opdrachtcompositie van onze wereldwijd erkende dirigent en componist Hardy Mertens.

Luistert u naar Twin Flames, speciaal gecomponeerd door hun eigen dirigent. Daarnaast spelen ze de Moorse mars Habibi van Alfredo Anduix Rodríguez, Vijf Kleine Parades van Koos van de Griend en het spectaculaire Shin-Wa van Hiroshi Oghuri. Deze muziek wordt zelden in Nederland gespeeld.

Komt u ook genieten van dit unieke, verrassende en gevarieerde programma? Op 9 november zal Orpheus deelnemen aan een concertconcours in Hoofddorp. Dit is een spannende muzikale uitdaging, waarop zij zich perfect voor willen bereiden. Met het concert in De Schakel bieden zij u graag de kans om ook in hun thuisregio kennis te maken met deze vernieuwende muziek, die ze op de top van hun kunnen voor u ten gehore zullen brengen!

Koninklijke Harmonie Orpheus speelt deze avond niet alleen. U kunt eveneens genieten van de muzikale partner Muziekvereniging Vlijt & Volharding Alphen. Zij zullen aanschuiven en een selectie muziek spelen ter voorbereiding op hun deelname aan het Dorpenconcours en het Bondsconcours waar zij eind november aan deel zullen nemen. Pinocchio van Alex Poelman en Fantasia Helvetica van Jan van der Roost vormen dit najaar de hoofdbestanddelen van hun programma. Na afloop van het concert nodigt de harmonie u uit om samen het glas te heffen.

Of u nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van harmoniemuziek, dit concert is voor iedereen interessant. Reserveer nu een plekje in uw agenda voor een avond vol muzikale ontdekkingen en inspiratie met Koninklijke Harmonie Orpheus!

Tickets zijn te koop aan de deur van CC de Schakel bij aanvang van het concert.

Uitwisselingsconcert: Orpheus Presenteert