Spreken is zilver,
blazen is goud!

"ANIMAL PLANET"

6 november 2022 LOFT Theater

ER WAS EENS EEN MAN…

die met zijn armen de allermooiste muziek kon maken die je maar kan bedenken. Hij hoorde bij elke beweging klarinetten, fluiten, trompetten, en nog veel meer. Die muziek deed hem denken aan dieren. Groot, klein, behaard of met veren, alles kwam voorbij. En toen was er ook een verteller. Die vertelde over een kat met grote laarzen die op avontuur gaat. Kom jij ook? We gaan tekenen, er wordt voorgelezen en gedanst met de bijtjes!

ANIMAL PLANET

Koninklijke Harmonie Orpheus presenteert: kinderconcert Animal Planet! Een interactief concert over dieren waarbij kinderen kennis kunnen maken met een harmonieorkest. Er komen verschillende dieren voorbij zoals de panter en de kwartel. Herken jij ze? Stilzitten is gelukkig niet nodig. Neem je teken en knutselspullen mee om een prijs te winnen!

Daarna gaan we luisteren naar Frank van Pamelen als hij “de gelaarsde kat” voorleest met muzikale ondersteuning van het orkest. Tot slot kunnen de kinderen meedansen met Doenya’s Danswereld op de bijtjes van de Bumblebee. Kom verkleed en waan je in ons dierenbos!

We beginnen op 6 november 2022 om 14:00 uur in LOFT Theater aan de Ringbaan-Oost 8-17 in Tilburg. Kinderen mogen gratis naar binnen, ouders mogen een vrijwillige bijdrage doen. Zien we jullie daar?

WANNEER

Zondag 6 november 2022

aanvang: 14:00

WAAR

LOFT Theater
Ringbaan-Oost 8-17 Tilburg
gratis parkeren aan achterzijde

ENTREE

kinderen: gratis!

volwassenen: vrije gift